Klarna Checkout i beta

Vi har nå satt opp integrasjon mot betalingsleverandøren Klarna for bruk i eRedaktørs nettbutikk/ordresystem. På grunn av klarnas egen utsjekkingsprosess, så brukes en annen løsning enn ved andre betalingsleverandører.

Integrasjonen med Klarna er litt "enten-eller" i forhold til andre betalingsintegrasjoner ved at den tar over store deler av utsjekkingsforløpet. Det gir en forenkling av utsjekkingen som medfører at flere fullfører kjøpet både på mobil og andre enheter. For nettbutikken i eRedaktør vil det si at handlekurven og utsjekkingen er slått sammen til étt bilde der all kundeinformasjon sendes inn til Klarna først, og som vi deretter henter inn i eRedaktør når ordren opprettes. Dette er forskjellig fra andre betalingsintegrasjoner der vi oppretter ordren først, og deretter sender brukeren videre til betalingen.

Løsningen er klar til å tas i bruk straks den er godkjent mot en reell kunde. eRedaktør tar hånd om denne godkjenningen.

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål. Vi legger ut mer informasjon på denne nettsiden når integrasjonen er ferdigstilt.